Správy zo spoločnosti Zentiva

19. októbra 2020    /   

Zentiva posilňuje svoju prítomnosť v grécku lepšie služby gréckym ľuďom

PRAHA – 19. októbra, 2020: Zentiva posilňuje svoju prítomnosť v Grécku podpísaním partnerstva so spoločnosťou Lavipharm na zastupovanie, propagáciu a distribúciu svojich farmaceutických výrobkov v Grécku. Zentiva so svojou pevne zavedenou pozíciou v Európe pokračuje v posilňovaní svojich kapacít a ponúkaných služieb pre ľudí prostredníctvom partnerstva so spoločnosťou Lavipharm.

„Sme veľmi hrdí na to, že posilňujeme našu prítomnosť v Grécku, kde chceme hrať kľúčovú úlohu dodávaním kvalitnejších a dostupnejších liekov, na ktoých sú ľudia každý deň závislí. Zentiva spojila sily s Lavipharmom, aby v krajine vybudovala základňu a posilnila pozíciu spoločnosti Zentiva v Európe. “ uviedol Xavier Lasserre, vedúci obchodného oddelenia Zentiva. "Sme presvedčení, že vďaka tomuto novému partnerstvu spojenie našich dvoch firiem bude hodnotné pre pacientov v Grécku."

“„Naša spolupráca so spoločnosťou Zentiva, poprednou medzinárodnou generickou spoločnosťou, posilňuje naše zastúpenie v terapeutických oblastiach, kde tradične pôsobíme s veľkým úspechom, akými sú kardiológia, centrálny nervový systém a urológia,“ komentoval Panagiotis Giannouleas, COO a Country Manager spoločnosti Lavipharm. „Naše silné stránky a rozsiahle produktové portfólio sa navzájom dopĺňajú. Naše špecializované tímy intenzívne spolupracujú na vybudovaní pevného partnerstva, ktoré nás vedie k lepšiemu uspokojovaniu potrieb pacientov.”

O spoločnosti Zentiva

Zentiva je výrobcom vysoko kvalitných, cenovo dostupných liekov slúžiacich pacientom v Európe i mimo nej. Vďaka špecializovanému tímu viac ako 4 500 ľudí a sieti výrobných závodov - vrátane vlajkových lodí v Prahe a Bukurešti - sa Zentiva snaží byť šampiónom značkových generických liekov a OTC produktov v Európe, aby lepšie podporovala každodenné potreby ľudí v oblasti zdravotnej starostlivosti.
V spoločnosti Zentiva je našou snahou, aby zdravotná starostlivosť bola právom a nie výsadou. Ľudia viac ako kedykoľvek predtým potrebujú lepší prístup k vysoko kvalitným, cenovo dostupným liekom a zdravotnej starostlivosti. Spolupracujeme s lekármi, lekárnikmi, veľkoobchodníkmi, regulačnými orgánmi a vládami, aby sme poskytli každodenné riešenia, na ktorých sme všetci závislí.

Viac informácií o Zentive sa dozviete na stránke www.zentiva.com.

Media Contact

Mounira Lemoui
Head of Communications
ZENTIVA GROUP, a.s.
U kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10
Cell: (+420) 727 873 159
E-mail: mounira.lemoui@zentiva.com