Správy zo spoločnosti Zentiva

4. novembra 2020    /   

Zentiva získala ocenenie emea akvizícia roka počas slávnostného odovzdávania cien ggb

PRAHA – 4.novembra 2020: Zentiva získala ocenenie Global Generics & Biosimilars Bulletin 2020 v kategórii EMEA Akvizícia roka. V Q2 2020, počas vyvrcholenia prvej vlny pandémie COVID-19, Zentiva dokončila akvizíciu spoločnosti Alvogen CEE, ktorá spojila dva z popredných značkových generických a OTC podnikateľov v regióne strednej a východnej Európy. Táto akvizícia už ukazuje identifikátory úspechu a podporuje cestu Zentivy a jej silnú ambíciu rásť pri rozširovaní obchodnej stopy spoločnosti.

 

“Zentiva je poctená tým, že získala toto prestížne ocenenie a uznanie. Kombinácia spoločností Alvogen a Zentiva v strednej a východnej Európe vytvára novú silnú bunku generickej , originálnej a OTC značky v regióne. Nový kombinovaný tím je talentovaný, rýchly a ambiciózny aby poháňal rast z vlastného vývoja produktov a zo strategických partnerstiev s poprednými spoločnosťami, ktoré chcú propagovať značku Zentiva ako dôveryhodného a vysoko výkonného komerčného partnera,” uviedol Nick Haggar, výkonný riaditeľ spoločnosti Zentiva.

O spoločnosti Zentiva

Zentiva je výrobcom vysoko kvalitných dostupných liekov, ktoré slúžia pacientom v Európe i mimo nej. So špecializovaným tímom viac ako 4 500 ľudí a sietí výrobných miest - vrátane hlavných pracovísk v Prahe, Bukurešti a Ankleshwari - sa Zentiva snaží byť v Európe jednotkou značkových a generických liekov, aby lepšie podporovala každodenné zdravotné potreby ľudí.
V spoločnosti Zentiva sa usilujeme o to, aby zdravotná starostlivosť bola právom a nie privilégiom. Ľudia viac ako inokedy potrebujú lepší prístup k vysoko kvalitným liekom a zdravotnej starostlivosti. Pracujeme v spolupráci s lekármi, lekárnikmi, veľkoobchodníkmi, registračnými autoritami a vládami, aby sme poskytovali každodenné riešenie, na ktorých sme všetci závislí.

Viac informácií nájdete na www.zentiva.sk.

Kontakt pre média

Mounira Lemoui
Head of Communications
ZENTIVA GROUP, a.s.
U kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10
Cell:: (+420) 727 873 159
E-mail:
mounira.lemoui@zentiva.com