Správy zo spoločnosti Zentiva

Oslavujeme 5 rokov rastu!

5. októbra 2023    /    Novinky

Oslavujeme 5 rokov rastu!

🥳 Oslavujeme 5 rokov rastu! V roku 2018 sme si stanovili ambiciózny cieľ zdvojnásobiť spoločnosť a podarilo sa nám to. Vďaka odhodlaniu našich ľudí sme prosperujúcou spoločnosťou s nezastaviteľnou misiou vybudovať udržateľný podnik, ktorý vydrží ďalších 500 rokov. Sme schopní ponúkať naše vysokokvalitné a cenovo dostupné #lieky väčšiemu počtu ľudí, čím každoročne ovplyvníme viac ako 100 miliónov životov vo viac ako 30 krajinách.

 💊 Rozrástli sme sa o dve nové #výrobné závody, čím sme zvýšili našu #produkciu na viac ako 600 miliónov balení liekov ročne a zdvojnásobili počet našich spolupracovníkov, ktorí tvoria náš #víťaznýtím.

💊 Rozšírili sme naše portfólio, pridaním liekov s pridanou #hodnotou a prispeli tak k dostupnosti liečby.

💊 Rozrástli sme sa geograficky a svoju prítomnosť sme rozšírili do ďalších európskych krajín, ako sú krajiny severnej Európy, Holandsko a Portugalsko.

💊 Minimalizujeme náš vplyv na životné prostredie, spotrebu energie, vody a produkciu odpadu. Upriamujeme pozornosť na biodiverzitu a hľadáme spôsoby, ako zlepšiť vývoj a balenie našich výrobkov, aby sme ich vyrábali a dodávali udržateľnejším spôsobom.

#anniversary #celebration