Správy zo spoločnosti Zentiva

Zentivy získava ocenenie

11. decembra 2023    /    Novinky

Zodac* od Zentivy získava ocenenie Najdôveryhodnejšia značka v kategórii prípravkov na alergiu za rok 2023

Vieme, že naše vysokokvalitné výrobky majú dôveru v celej Európe i mimo nej. Naša motivácia poskytovať ich čo najprístupnejšie a čo najviac cenovo dostupné pramení z viacerých dôvodov, než je len získanie ocenení. Vždy sme však hrdí na to, keď vidíme nejaké uznanie skutočného vplyvu našej tvrdej práce na každodenný život ľudí.

V najväčšom prieskume spotrebiteľskej dôvery za rok 2023 Slováci hlasovali v 85 kategóriách naprieč celým trhom a vyberali značky, ktorým najviac veria. Víťazmi sa stala rôznorodá skupina značiek z rôznych odvetví, pričom v každej kategórii môže byť len jeden ocenený. Tí predstavujú to najlepšie, čo Slovensko ponúka z hľadiska kvality, spokojnosti zákazníkov a inovácií.

S veľkou radosťou môžeme potvrdiť, že v kategórii prípravkov na alergiu zvíťazil náš Zodac!

Organizátor spotrebiteľského prieskumu, spoločnosť Atoz, uviedla, že kľúčovým znakom tohtoročných víťazov boli značky, ktoré majú v tomto pre spotrebiteľov ťažkom období silné puto so svojimi zákazníkmi. Faktory, ako sú zotavovanie z pandémie, vojna na Ukrajine a pretrvávajúca vysoká inflácia spôsobujú, že spotrebitelia sa obracajú na značky, ktorým dlhodobo dôverujú pri poskytovaní služieb.

V tomto zmysle bola spoločnosť Zentiva odmenená za svoju lojalitu a dôslednosť pri plnení nášho hlavného poslania, ktorým sú cenovo dostupné a prístupné produkty vernosťou tých, ktorí sa na nás spoliehajú.

 

* Zodac je liek na vnútorné použitie. Obsahuje cetirizín. Pred použitím si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľa.